Đukanović: Božić nas podsjeća i uči da smo jedni drugima najbliži
Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore čestitao Božić sveštenstvu, vjernicima i građanima pravoslavne vjeroispovijesti

Đukanović: Božić nas podsjeća i uči da smo jedni drugima najbliži

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je Božić sveštenstvu, vjernicima i svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti u Crnoj Gori, uz najbolje želje da najradosniji hrišćanski praznik provedu u miru, ljubavi i blagostanju sa porodicom i svojim najbližima.

„Čovjekoljublje, saosjećajnost i solidarnost, vrijednosti su koje baštinimo vjekovima, na temelju kojih smo izgradili multietnički i multikonfesionalni sklad, po kojem je naša Crna Gora prepoznatljiva. Božićne praznike slavimo u miru i blagostanju, ponosni na to veliko dostignuće, svjesni zajedničke odgovornosti za doprinos očuvanju suživota u našoj zemlji. Božić nas podsjeća i uči da smo jedni drugima najbliži i da vođeni tim geslom, poštujući univerzalne vrijednosti hrišćanskog učenja lakše možemo savladavati i mnogobrojne izazove kojima je bremenito vrijeme u kom živimo", istakao je Đukanović u čestitki.

Dan Hristovog rođenja svojim svevremenskim porukama podstiče kako je naveo i na poštovanje porodične tradicije, na nove početke i "doprinos daljem napretku naše Crne Gore, uvažene članice NATO, koja je na pragu Evropske unije, u interesu dobra svih naših građana".

"Sa željom da praznične dane provedete u dobrom zdravlju, sreći i zadovoljstvu, još jednom vam srdačno čestitam najradosniji hrišćanski praznik", zaključio je Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.