Britni Spirs prekida karijeru zbog bolesnog oca
Britni Spirs

Otkazala svoj šou "Domination" u Las Vegasu

Britni Spirs prekida karijeru zbog bolesnog oca

Pjevačica Britni Spirs uzeće "radnu pauzu na neodređeno vrijeme" kako bi mogla da se posveti svom bolesnom ocu, rekla je njena portparolka.

Britni Spirs je zbog toga otkazala svoj šou "Domination" u Las Vegasu. 

Naime, njenom ocu Džejmiju Spirsu iznenadno je puklo slijepo crijevo prije dva mjeseca, te je nakon operacije proveo 28 dana u bolnici, rekla je portparolka u saopštenju. 

Očekuje se da će se otac oporaviti, ali će 37-godišnja pjevačica "posvetiti sve svoje vrijeme porodici i njihovim naporima da brinu o ocu". 

"Toliko sam se nadala ovom nastupu i da ću vas napokon vidjeti ove godine, stoga mi ova odluka slama srce. Iako je porodica zahvalna što se otac izvukao živ, pred njim je još dug oporavak", navela je Spirs.

 

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. pic.twitter.com/kHgFAVTjNA

— Britney Spears (@britneyspears) January 4, 2019

Siper žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.