Čovjek ubijen na Banovom Brdu pogrešna meta mafijaškog obračuna: Ubijen zet prave mete, cijela porodica strahuje od narednog poteza ubice (FOTO)
Foto: Novosti

Čovjek ubijen na Banovom Brdu pogrešna meta mafijaškog obračuna: Ubijen zet prave mete, cijela porodica strahuje od narednog poteza ubice (FOTO)

Klupko oko ubistva koje je cijeli Beograd podiglo na noge, počelo je da se odmotava. Nebojša M. (38) koji je ubijen na Banovom Brdu, bio je pogrešna meta mafijaškog obračuna.

Naime, izrešetani Nebojša, bio je zet prave mete, izvjesnog Aleksandra Š, kog izvjesna kriminalna banda pokušava da likvidira već neko vrijeme, ali ne uspijeva.

Da podsjetimo, u sličnom pokušaju ubistva Aleksandra, 5. avgusta 2018. godine, prije tačno pet mjeseci bila je bačena bomba ali na pogrešan auto, pa je u vazduh dignut džip bivšeg košarkaša Partizana Vuleta Avdalovića, ali se i taj napad ispostavio kao pogrešan.

Ispostavilo se da meta nije bio Vule, već njegov komšija sa debelim kriminalnim dosijeom, gorenavedeni Aleksandar.

Aleksandar Š, lice je poznato i srpskoj i italijanskoj mafiji, kao počinilac nekoliko krađa u stilu "Pink Pantera".

On je, kako Telegraf saznaje, skoro izašao iz zatvora, a ostalo mu je da odleži još dvije godine.

On je prema nezvaničnim saznanjima, prije dvije godine u Italiji osumnjičen da je prilikom pljačke zlatare otuđio nakit vrijedan više stotina hiljada eura.

0001PMI90402

Foto: Novosti

Juvelirnica je poharana od strane dvojice lopova, prvi je ušetao u objekat i predstavio se kao kupac. Prodavačicu je engleskom jeziku zamolio da mu pokaže dragulje, a kada je ona otišla do prostorije sa sefom, kraljivac je je sustigao, oborio na pod i vezao joj ruke.

Drugi je potom ušao u zlataru i sa saučesnikom iznio sve iz sefa u nekoliko torbi.

UBIJENI NENAD BIO ZET METE 

Nenad M. (38), bio je zet Aleksandra Š, a oni su živjeli u istoj kući, te je to vjerovatno razlog što ga je napadač pomiješao ili se ipak radilo o sistemskoj likvidaciji cijele porodice. 

Među članovima porodice evidentno je bio prisutan strah, te su oni Aleksandra savjetovali da se skloni na sigurno, kako neko od njih ne bi bio naredna žrtva.

Govorili su mu i da ode u inostranstvo, kako bi zaštitio njihove glave.

Radnju su napustili mirno, kroz glavni ulaz.

Ipak, Aleksandar izgleda nije poslušao savjet, a ishod takvog poteza vidi se današnjim ubistvo njegovog zeta Nenada, koji je, kako se pretpostavlja zaista bio žrtva pogrešne procjene likvidatora.

Policija provjerava motive ubistva, a dalja istraga će utvrditi sve detalje.

0001PMI90622

Foto: Novosti

Telegraf.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.