CBCG pozvala povjerioce IBM-a da prijave svoja potraživanja
CBCG

CBCG pozvala povjerioce IBM-a da prijave svoja potraživanja

Centralna banka (CBCG) pozvala je povjerioce Invest banke Montenegro (IBM) u stečaju da u roku od 30 dana prijave stečajnom upravniku svoja potraživanja.

“Pozivaju se povjerioci IBM-a u stečaju da u roku od 30 dana od objavljivanja oglasa u Službenom listu Crne Gore, prijave stečajnom upravniku svoja potraživanja sa dokazima, na adresu Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 115”, navodi se u saopštenju.

Savjet CBCG donio je u petak rješenje o otvaranju stečajnog postupka nad IBM-om, a za stečajnog upravnika imenovan je diplomirani ekonomista iz Podgorice, Milan Rakočević, javlja MINA biznis.

“Potraživanja povjerilaca koja se vode u poslovnoj evidenciji IBM-a i potraživanja povjerilaca utvrđena pravosnažnim sudskim odlukama smatraju se prijavljenim, po sili zakona”, naveli su iz CBCG.

Neblagovremene prijave će biti odbačene.

“Pozivaju se dužnici IBM-a u stečaju da svoje dugove izmire bez odlaganja”, zaključili su iz CBCG.

RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.