Carević izabran za novog predsjednika Opštine Budva
Marko Bato Carević, foto: RTV Budva

Sjednici nisu prisustvovali odbornici DPS-a i SD-a

Carević izabran za novog predsjednika Opštine Budva

Budva je danas dobila novog predsjednika opštine, Marka Bata Carevića, koji će naredne dvije godine upravljati gradom.

Na inicijativu 20 odbornika Carević je predložen za izbor predsjednika. Njegovu kandidaturu podržalo je 19 odbornika vladajuće koalicije, i nezavisni odbornik Stevan Džaković.

Carević se u svom izlaganju zahvalio se na povjerenju svima koji su mu ukazali povjerenje, zahvaljujući i njegovom prethodniku Draganu Krapoviću za sve što je urado u prethodnom periodu, prenosi RTV Budva.

„Interes građana grada Budve je prioritet kojim će se isklučivo voditi za vrijeme svog mandata“, istakao je Carević.

Podsjentimo, Šef parlamenta Đorđe Vujović potvrdio je nakon jučeršnjeg zasijedanja da je podnio ostavku na tu funkciju, te je shodno tome za 10. januar, zakazana je 23. sjednica SO Budva sa tri tačke dnevnog reda, i to konstatacija prestanka funkcije sekretara I predjsjednika SO Budva, Milene Šolović i Djorđija Vujovića, kao i izbor novog predjsjednika SO Budva, koji bi prema nezvaničnim informacijama trebao biti predstavnik Demokrata.

Sjednici nisu prisustvovali odbornici DPS-a i SD-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.