Popović i Bečić: Božić afirmiše sve one vrijednosti koje se ne mogu kupiti novcem, a bez kojih je nezamisliv život bilo koga od nas
Foto: Ilustracija

"Praznik koji proslavlja zajedništvo porodica"

Popović i Bečić: Božić afirmiše sve one vrijednosti koje se ne mogu kupiti novcem, a bez kojih je nezamisliv život bilo koga od nas

Popović i Bečić u svoje i u ime svojih partija svim građanima i građankama pravoslavne vjeroispovijesti, svještenstvu Crnogorske pravoslavne crkve i SPC Crnoj Gori i svim ljudima koji slave po starom kalendaru, upućuju najiskrenije čestitke povodom Badnjeg dana i nastupajućih Božićnih praznika.

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović jkazao neka božićni dani podsjete na zajedničke vrijednosti oko kojih se svi okupljamo, sloboda, mir i ljubav među ljudima bez obzira na bilo kakve razlike.

c9b002fe1bb0320831a8ae78670fdb6fXL

Andrija Popović

"Svako od nas mora naći još više snage da zajednički radimo i gradimo društvo koje će istinski baštiniti takve vrijednosti. Na taj način najbolje ćemo poštovati i ostvariti istinske vrijednosti ovog praznika. Želim vam da Božićne praznike provedete sa najdražima, u miru, radosti i sreći", poručio je Popović.

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić je rekao da praznik ljubavi, mira, dobre volje među ljudima u sebi nosi sve one vrijednosti bez kojih ni kao pojedinci, ni kao društvo ne možemo opstati.

AleksaBei

Aleksa Bečić

"Božić je praznik koji proslavlja zajedništvo porodica, praštanje i život u harmoniji sa sobom i drugim ljudima, pri čemu su drugi uvijek bližnji - braća, komšije, prijatelji, sa kojima živimo u slozi i razumijevanju jer jedino na taj način možemo doći do svog djelića duševnog mira i spokoja", naveo je Bečić.

Kako je kazao, Božić afirmiše sve one vrijednosti koje se ne mogu kupiti novcem, a bez kojih je nezamisliv život bilo koga od nas, ljubav, milosrđe, nesebično davanje i žrtvovanje za druge... Na tim vrijednostima smo dosad trajali, a trajaćemo, uvjeren sam, i ubuduće, dodao je on.

"Želeći da vam ovaj Božić donese spokoja, sreće, zdravlja, mira, ljubavi i svakog blagostanja, još jednom vam želim srećne Badnji dan i Božić", poručio je predsjednik Demokratske Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.