Crna Gora može biti ponosna na svoju vojsku
Predrag Bošković

Bošković poručio

Crna Gora može biti ponosna na svoju vojsku

Za Vojsku Crne Gore i crnogorskog vojnika, 2018. je bila godina modernizacije, nabavljanja novih sredstava ali svakako i boljeg socijalnog statusa, ocijenio je ministar odbrane Predrag Bošković.

"Počeli smo izgradnju nove stambene zgrade u Danilovgradu i pripremili sve za novu stambenu zgradu i u Podgorici", kazao je Bošković.

Ministar ističe u da u novu godinu ulaze sa još većim optimizmom.

"U 2019. Vojska Crne Gore će se pozicionirati tamo gdje joj je oduvijek mjesto, kao instituciji kojoj se najviše vjeruje i koja se uvijek poziva kada za to ima potrebe.Crna Gora može biti ponosna na svoju vojsku", rekao je ministar odbrane iskazujući uvjerenje da građane i vojsku očekuju bolji dani.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.