Bulatović:Kad me bude mrzjelo da obujem patike, tada će biti kraj
Katarina Bulatović

Vrijeme za rastanak sa Lavicama jos uvijek nije došlo

Bulatović:Kad me bude mrzjelo da obujem patike, tada će biti kraj

Vrijeme za rastanak sa Lavicama jos uvijek nije došlo, kaže rukometašica Katarina Bulatović. Konačnu odluku još uvijek nije donijela.

 „Kad moje tijelo bude reklo da je dosta, sigurno da ću ja tada stati. Mislim da sam uradila dosta u svojoj karijeri, tako da ne želim sebe da mučim nijednog sekunda na terenu. Kad budem odlučila da je to taj trenutak, kada me mrzi da obujem patike mislim da će to biti kraj.”, kazala je Katarina za Novu M.

Nastup na nedavno održanom EP u Francuskoj, ''lavice'' su završile na devetom mjestu. Na pitanje, zašto se nije moglo do boljeg plasmana, te da li je presudila izgubljena dobijena utakmica sa Rusijom u drugom kolu šampionata, Katarina odgovora:

„Svima nam je u glavi bila ta utakmica i svi smo negdje razmišljali, da smo tu pobijedili šta bi bilo ali, mislim, šta je tu je, nema nazad i tako je kako je. Deveto mjesto u ovom slučaju, da kažem, naš maksimum ali eto, vjerujem da ova ekipa sigurno može puno i mislim da će to dokazati u godinama ispred nas.”

Smatra da je 2018. bila uspješna za crnogorske rukometašice?

“Pa mislim stvarno da je bila uspješna. Budućnost jer igrala dobro, dok, da kažem nas tri starije se nismo vratile. Mlada ekipa koja je pokazala da može puno toga i eto, sada kada je počela sezona, da kažem sa nas tri malo iskusnije, možda je to bilo malo drugačije. Vjerovatno te utakmice koje igramo u gostima, moraju biti puno bolje, ali eto vjerujem da sada u nastavku Lige šampiona možemo da dokažemo da ova ekipa može puno i vjerujem da možemo da se nađemo na završnom turniru“.

Nakon završenog prvenstva Evrope, vremena za predah nije bilo. Ono što je sada prioritet svakako je glavna faza Lige šampiona, a pripreme su uveliko u toku.

“Sigurno da moramo i psihički i fizički biti spremni do te prve utakmice Lige šampiona. Očekuje nas jako težak posao jer su vrhunske ekipe koje igraju dobro i na strani i kući. Biće stvarno teško ali vjerujem da možemo da igramo sa svima i da kroz ove utakmice možemo da se spremimo za tu utakmicu koja slijedi pred final-four.”

Izabranice Dragana Adžića, Glavnu rundu elitnog takmičenja otvoriće utakmicom sa Kopenhagenom u Morači. Katarina vjeruje da će na krilima domaće publike moći do povoljnog rezultata.

“Sve ekipe su se nekada plašile najviše te atmosfere u Morači kada su dolazile. Vjerujem da će publika prepoznati našu borbu i uopšte da smo svih ovih godina zavrijedile njihovu pažnju i da će doći da nas bodre”.

Nova M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.