Beranac krenuo u tazbinu sa bombom: Htio da se obračuna sa njima
Ilustracija

Policija ga spriječila

Beranac krenuo u tazbinu sa bombom: Htio da se obračuna sa njima

Beranska policija je, postupajući po prijavi da T.D. moguće sa sobom nosi bombe i da je krenuo put kuće tazbine na područje Plava da se sa njima obračuna, organizovala potragu za ovim licem i pronašla na području Andrijevice vozilo kojim je upravljao T.D. (47) iz Berana i izvršila pregled lica i vozila.

"Kod T.D. policijski službenici su pronašli kapislu – upaljač od bombe, dok su u vozilu pronašli torbicu u kojoj se nalazila bomba M75 bez inicijalne kapisle. T.D. je lišen slobode. Od njega su oduzete bomba i kapisla. Uzete su izjave od više lica", navodi se u saopštenju policije. 

Nadležni državni tužilac je djelo kvalifikovao kao krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni T.D. je zadržan u policijskim prostorijama i biće uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u ODT u Beranama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.