Sa Cetinjem utemeljena i Crna Gora
Cetinje

Čestitka Liberalne partije povodom 4. januara Dana osnivanja Cetinja

Sa Cetinjem utemeljena i Crna Gora

Andrija Popović, predsjednik Liberalne partije čestitao je građanima i građankama Cetinja, gradonačelniku Prijestonice Aleksandru Kašćelanu, predsjednici Skupštine Maji Ćetković i odbornicima 4. januar Dan osnivanja prijestonice Cetinje.

"Vjerujem da se sa pravom može kazati da je sa Cetinjem utemeljena i Crna Gora i njena suverenost koja traje do današnjih dana. Ovo mjesto stvaralo je kroz vjekove i crnogorsku kulturu, književnost, duhovnost, državnost i prožimanjem različitih civilizacijskih vrijednosti stvorilo je multikulturalnu i multivjersku državu koja pripada svim njenim građanima", kazao je Popović u čestitki.

Dodaje da Cetinje i njegovu svijetlu tradiciju mora pratiti i snažan ekonomski razvoj i svijetla budućnost koju mladi moraju vidjeti u ovom gradu.

"Pametnom politikom održivog razvoja i ravnomjerne valorizacije svih resursa, to je izvjesnu u narednom periodu", ocijenio je Popović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.