Demokrate zaokružile partijsku infrastrukturu u Tuzima
Sa sastanka

Demokrate zaokružile partijsku infrastrukturu u Tuzima

Demokratska Crna Gora održala je sastanak sa članovima i simpatizerima Demokrata iz Tuzi, na kojem je otvoren unutarpartijski postupak predlaganja kandidata za odbornike u SO Tuzi, na izborima koji će se u ovoj opštini održati 3. marta ove godine, saopšteno je iz ove partije.

"Na sastanku, koji je bio prilika da se po ko zna koji put potvrdi nesumnjivi građanski karakter Partije i slogan Demokrata „Pobjede, a ne podjele“, konstatovan je priliv članstva i nepokolebljivost i snaga da se istraje na putu demokratskih promjena u našem društvu, pa tako i u Tuzima", saopšteno je.

Demokrate Tuzi su kako se dodaje, formiranjem brojnih mjesnih odbora sa teritorije opštine Tuzi zaokružile formiranje partijske infratsrukture u ovoj opštinskoj organizaciji.

"Sve to za cilj ima tješnju vezu sa biračima koji, u krajnjem, i jesu oni zbog kojih su Demokrate i osnovane i čiji interes i bolji standard života jeste motiv bavljenja politikom svima nama u Demokratskoj Crnoj Gori", kaže se u saopštenju.

Na sastanku je kako se navodi, konstatovan i konkretnim podacima potkrijepljen konstatan rast podrške koju Demokrate uživaju u Malesiji.

"Takođe, primijećeno je da je razlog za to naša stalna borba protiv širenja nacionalističke histerije, ma sa koje strane ona dolazila, a koja se uvijek generiše i diriguje iz jednog centra – DPS-a, jer tako oni sami sebi značajno olakšavaju još jedan pokušaj da nastave sa tridesetogodišnjom vladavinom. Ni ovog puta im Demokrate to neće dozvoliti, već će fokus naše pažnje biti socio-ekonomska zbilja, teška situacija u kojoj se nalazi naše društvo, ali i nuđenje rješenja za izlazak iz te krize u koju nas je vlast uvukla", saopštile su Demokrate.

Sastanku su, osim rukovodstva Odbora u Tuzima na čelu sa Štjefanom Camajem, prisustvovali i članovi rukovodstva Demokrata na čelu sa predsjednikom Aleksom Bečićem.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.