Davidova majka saslušana ubog objavljivanja razgovora između patologa i Dodika
Foto: N1

Davidova majka saslušana ubog objavljivanja razgovora između patologa i Dodika

Suzana Radanović, majka stradalog banjalučkog mladića Davida, saslušana je danas u banjalučkoj policiji, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje.

Radanovićeva je na društvenoj mreži Fejsbuk, u grupi “Pravda za Davida”, objavila audio-snimak za koji se tvrdi da predstavlja telefonski razgovor banjalučkog patologa Željka Karana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Ona tvrdi da je snimak dobila.

Kako je prenijela Fena, njen advokat Milan Malešević je rekao da se Radanović ne osjeća krivim i da smatra da nije počinila krivično djelo.

“U slučaju da dođe do sudskog postupka, braniće se. Očigledno je da se ovde ne radi o počinjenju krivičnog djela, osim možda lažne prijave krivičnog djela. Međutim, to ćemo vidjeti kasnije”, rekao je Malešević.

Radanovićeva je rekla da su tokom saslušanja pripadnici policije bili korektni i istovremeno primijetila da je u ovom slučaju policija bila “veoma ažurna”, te da se, kako je kazala, nada da će “oni tu ažurnost pokazati i u slučaju ubistva” njenog djeteta.

Potvrdila je da je joj je policija poziv za saslušanje uputila po prijavi Željka Karana, za koga tvrdi da je jedan akter telefonskog razgovora, a za neovlašćeno snimanje "na javnoj površini" 31. decembra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.