Abazović: Dan opštine mnogo građana Bijelog Polja čeka izvan njegovih granica
Dritan Abazović

Abazović: Dan opštine mnogo građana Bijelog Polja čeka izvan njegovih granica

Bijelo Polje je regionalni centar, grad sa bezbroj mogućnosti i resursa koje treba u potpunosti iskoristiti kako bi život građana toga grada ali i cijelog sjevera bio neuporedivo bolji. Moramo stvarati uslove kako bi Bijelo Polje postalo lokomotiva razvoja cijelog sjevera zemlje, naveo je u čestitki povodom Dana Opštine predsjednik GP URA Dritan Abazović.

Abazović naglašava da veliki problem ostaju masovne migracije stanovništva usljed nedostatka perspektive i uslova za normalnu egzistenciju.

"Zato i ovaj Dan opštine, mnogo građana Bijelog Polja čeka izvan njegovih granica, a na aktuelnoj i svakoj budućoj vlasti je da uloži maksimum svojih napora i kapaciteta kako bi građane zadržali a raseljene motivisali da se vrate. Bogom dani prirodni resursi ovog područja moraju se još više iskorišćavati a mora se i nastojati da se privuku strani i domaći renomirani investitori koji bi svoj biznis vezali za ovaj grad. Geografski položaj Bijelog Polja je još jedan od velikih prednosti grada na Limu, a valorizacijom neiskorišćenih turističkih potencijala, poput Đalovića pećine, ovaj kraj bi postao zanimljiv i za turiste", naveo je Abazović.

Poručuje da svaka lokalna uprava u ovom gradu ali ali i država moraju imati na umu da se prirodna bogatstva ovog kraja moraju sačuvati i da tu ne može biti kompromisa.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.