Marković: 2019. i 2020. će biti godine velikih uspjeha za Bijelo Polje
Foto: Vlada CG

Otvaranje novog pješačkog mosta Sutivan - Njegnjevo

Marković: 2019. i 2020. će biti godine velikih uspjeha za Bijelo Polje

Crnogorski premijer Duško Marović boravi danas u radnoj posjeti Bijelom Polju, na Dan opštine.

Marković je jutros zajedno sa predsjednikom Opštine Bijelo Polje Petrom Smolovićem obišao novu raskrsnicu puta prema Bjelasici u Ravnoj Rijeci.

Premijer je svečano otvorio pješački most Sutivan – Njegnjevo za koji je kamen temeljac položen tačno prije godinu dana.

Marković je čestitao mještanima na prelijepom mostu koji spaja dvije obale Lima i ljude tog kraja. Podsjetio je da je prije godinu postavljen kamen temeljac.

"To će značiti novi kvalitet života za građane ovog kraja, za one koji su već dugo ovdje ali i za one koji tek počinju da žive na ovom prostoru.On povezuje dvije škole, ambulantu, vrtić", kazao je premijer najavljujući da će se sledeće godine uložiti 150 hiljada eura u izgradnju sportske sale u školi u Njegnjevu te 100 hiljada novog novca  za uređenje prilaznih puteva ovom mostu.

Uvjerava da Bijelo Polje čekaju dvije izuzetno uspješne godine.

"U decembru smo otvorili tendere za radove na prostoru Bijelog Polja u vrijednosti  od preko 13 ipo miliona eura. Tiču se i novog skijališta na Cmiljači, radova na Đalovića pećini, vodovoda u Zatonu, pripremamo se i za rekonstrukciju drugih puteva prema Koritima prije svega u vrijednosti od 2 miliona eura. 2019. i 2020. godina će za Vladu Crne Gore i građane i rukovodstvo Bijelog Polja biti godina pregnuća, novih rezultata i velikih uspjeha. Bićemo ovdje svakog dana u godini kako bi se radovali tim uspjesima i novom kvalitetu života u Bijelom Polju i na cijelom sjeveru i u cijeloj Crnoj Gori", poručio je Marković.

 Predsjednik Vlade će prisustvovati i svečanoj sjednici Skupštine opštine povodom Dana opštine koja će početi u podne.

#BijeloPolje: PV Duško Marković u radnoj posjeti. Ravna Rijeka, nova raskrsnica Magistrale i puta za #SkiCentarCmiljača pic.twitter.com/WlnSsW6G8K

— Vlada Crne Gore (@VladaCG) January 3, 2019


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.