Putnica tokom leta shvatila da je Bog, htjela da izađe iz aviona
ilustracija

Putnica tokom leta shvatila da je Bog, htjela da izađe iz aviona

Na letu avio-kompanije Skaj Vest erlajns (SkyWest Airlines) od San Franciska do Bosija u Ajdahu bilo je više opasno nego zanimljivo kada je jedna žena pokušala da otvori vrata aviona.

Naime, žena koja je izazvala incident je u jednom trenutku počela da viče „Ja sam Bog, ja sam Bog“, pa je otrčala do vrata pokušavajući da ih otvori. 

Srećom, vrata aviona se ne mogu otvoriti baš tako lako, pa je pilot pozvao putnike da pomognu i spriječe ženu da bilo šta učini i uopšte priđe vratima. 

Jedan od putnika ju je oborio na pod i vezao joj ruke i noge. 

Žena je i dalje vikala da je Bog, pa tako nije ni bilo potrebe za vanrednim slijetanjem kada su je putnici obuzdali. 

Čim je avion stigao u Ajdaho žena je uhapšena, a policiji je poznata odranije. 

Da li je bila pod dejstvom droge ili je mentalno oboljela još nije poznato....

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.