Recept  poznatog homeopate za stomak bez sala
ilustracija

Recept poznatog homeopate za stomak bez sala

Kada je Piter Karvel na Jutjub kanalu objavio recept i pripremu fantastičnog napitka za mršavljenje, svi su poludejli za njim.Riječ je o receptu koji je on dobio od slavnog britanskog homeopate, a nije ni čudo što ga je pogledalo više od tri miliona ljudi, a evo i zašto.

Naime, ako niste neki ljubitelj povrća, prirodni sokovi su odličan način da u svoje tijelo unesete hranljive materije. 

Ali, ako uz to još i iskombinujete prave namirnice, dobićete moćni napitak koji topi masne naslage sa stomaka i čisti organizam od nakupljenih toksina. 

Zato požurite u nabavku po namirnice i pripremite ovaj sjajan napitak: 

Sastojci: 1 velika cvekla, 2-3 svježe šargarepe, 4-5 celera, 1 šaka svježeg spanaća, 1 jabuka, 1 svjež krastavac, 2 rotkvice, 1 koren svježeg đumbira (veličine 1 cm) i 1 limun. 

Priprema: Očišćeno povrće i jabuku iscijedite u sokovniku i popijte. Sok je najbolje konzumirati ujutru, a od ovih namirnica dobićete oko 500 ml soka. 

Oni koji su probali ovaj napitak kažu da je toliko hranljiv, da može da zamijeni čitav jedan obrok.

Stil.kurir.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.