Kupanje u moru prvog januara: Otvorio sam sezonu za Tivat i Crnu Goru
Foto: Radio Tivat

Kupanje u moru prvog januara: Otvorio sam sezonu za Tivat i Crnu Goru

Sunčanu razglednicu Tivta prvog dana 2019. upotpunili su prvi kupači, kojima kao da nimalo nije bilo hladno.

Prvi se na kušanje mora i novogodišnje plivanje odvažio gost hotela “Palma” iz Prokuplja, koji je sa porodicom i prijateljima u Tivtu dočekao novo ljeto.

U more je ušao postepeno, ali u dobrom ritmu, uz komentar da je toplije nego istog dana prošle godine na Mogrenu. Da mu je vrlo prijatno pokazuje i to što je zaplivao dobrim dijelom uz nekada gradsku plažu, a poslije nekoliko minuta pridružio mu se još jedan kupač, koji se ipak u moru kraće zadržao, piše Radio Tivat.

novogodinjekupanje

foto: Radio Tivat

Plivanje odraslih sa radošću i uz ciku propratila su i djeca koja su se igrala na plaži. Mališani su takođe poželjeli da se okupaju, što je izgledalo vrlo primamljivo po sunčanom danu.

Zahvaljujući Djeda Mrazu, koji je posao ispunjavanja želja već obavio, nisu se mnogo bunili, što im se i ta želja nije ispunila.

Bojan Marković o prvom probanju mora u ovoj godini za Radio Tivat kaže:

“More je prelijepo, otvorio sam sezonu kupanja za Tivat i Crnu Goru, za Srbiju, za sve zemlje regiona, možda i za Evropu. Na dočeku smo bili nekoliko godina u Budvi, ovo nam je prvi u Tivtu. Ovde je prelijepo, svaka čast TO Tivta, organizovali su lijep doček za sve građane Crne Gore i ostalih zemalja. Osjećamo se kao kod svoje kuće i doći ćemo, naravno, na ljetovanje. Novu godinu smo dočekali u hotelu, a oko pola jedan smo otišli na Pine. Bilo je izvanredno i u hotelu i na rivi – Željko je pjevao fenomenalno.”

Bojanova supruga Olja i prijatelji Roberto i Zorica zadovoljni su takođe provodom u Tivtu, a Bojan uz kafu gušta, još jednom zahvaljujući Tivćanima na lijepom dočeku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.