Austrija: 17-godišnji dječak stradao od snažnog vatrometa
Foto: Printscreen

Austrija: 17-godišnji dječak stradao od snažnog vatrometa

Austrijska policija saopštila je da je 17-godišnji dječak umro posle snažnog vatrometa koji je pokušavao da upali tokom novogodišnje proslave.

Policija u Gornjoj Austriji saopštila je danas da je tinejdžer pokušao da ispali "bombu" iz metalne cijevi koja je eksplodirala, nanoseći mu ozbiljne povrede glave, javlja AP.

Prevezen je u bolnicu u gradu Ried, ali je kasnije umro.

Vlasti u Holandiji, takođe, su saopštile da su dvije osobe poginule tokom noći u odvojenim incidentima vezanim za vatromete.

Policija u gradu Ensćede na istoku kaže da su policajci pronašli čovjeka koji je očigledno ubijen eksplozijom vatrometa kako leži na ulici neposredno posle ponoći.

U gradu Mora na sjevernom moru prijavljeno je, takođe, da je od eksplozije tokom ispaljivanja vatrometa poginuo 41-godišnji muškarac.

Fonet

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.