Banjaluka: Policija ponovo privela članove grupe
Foto: AA

Njih dvoje su bili uhapšeni 30. decembra

Banjaluka: Policija ponovo privela članove grupe "Pravda za Davida"

Policija je ponovo privela dva člana grupe "Pravda za Davida", Sofiju Grmušu i Ozrena Perduva, potvrdio je agenciji Beta njihov advokat Milan Malešević.

On je rekao da mu još nije poznato zbog čega su pozvani u policiju, da li kao okrivljeni ili u svojstvu svjedoka i da će više informacija imati nakon što se vidi sa svojim klijentima u policijskoj stanici.

Njih dvoje su bili uhapšeni 30. decembra, a posle 24 časa provedena u policiji pušteni su na slobodu. 

Na teret im se stavljalo narušavanje javnog reda i mira tokom skupa "Pravda za Davida" 

Tada je privedeno još nekoliko članova grupe "Pravda za Davida", ali i ostalih građana koji su se zatekli na Trgu Krajine. 

Policija još traga za Davorom Dragičevićem, ocem ubijenog mladića Davida Dragičevića, koji je poslednji put viđen 30. decembra oko 23 sata u blizini džamije Ferhadija. 

Policija je zabranila sva dalja okupljanja grupe "Pravda za Davida". 

Majka ubijenog mladića, Suzana Radanović, za večeras u 18 časova ponovo je pozvala građane Banjaluke da dođu u portu crkve Hrista Spasitelja u Banjaluci i zapale svijeće za njenog ubijenog sina. 

Ona je navela da grupa "Pravda za Davida" postoji i da će postojati sve dok "ubice njenog sina i njihove pomagače ne stigne pravda". 

"Nastavljamo brobu za istinu i pravdu. Mirno i dostojanstveno. Idemo do kraja", napisala je Radanović na fejsbuk stranici grupe "Pravda za Davida".

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.