Vučić obišao prvu bebu rođenu u noboj godini:Rođenje Iskre velika sreća i za  Srbiju
Foto:Tanjug

Vučić obišao prvu bebu rođenu u noboj godini:Rođenje Iskre velika sreća i za Srbiju

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetio je prvu bebu rođenu u 2019. i rekao da kad se djevojčica prva u godini rodi to znači mir, sigurnost i stabilnost za cijelu zemlju.

Maloj Iskri, djevojčici koja je došla na svijet u Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCS, koju je prirodnim putem noćas rodila mama Milica Ivković, poželio je mnogo sreće i dobro zdravlje.

Majci, koja ima i starijeg sina, Vučić je poželio još djece, da budu živa i zdrava.

"Prelijepa je Iskra i vrlo sam srećan što sam mogao da vas obiđem noćas. Dobili ste anđela", kazao je predsjednik Srbije presrećnoj majci.

On je istakao da nema ništa ljepše od beba i da za njih, za djecu i živimo. On je ponovio da je rođenje male Iskre velika sreća i za tu zemlju. Konstatovao je da beba ne plače i kazao da je "junakinja".

"Porođaj je prošao prirodnim putem, ništa nije bilo namješteno i sve je prošlo dobro. Sljedeće godine u isto vrijeme da opet budete prvi, a ja ću opet da dođem", kazao je on uručivši majci male Iskre poklon.

Sa Vučićem je bebu i majku u Višegradskoj obišao i ministar zdravlja u Vladi Srbije Zlatibor Lončar, a dežurni ljekari potvrdili su da je porođaj prošao bez komplikacija. Majka prve bebe, Milica je zahvalila medicinskom osoblju Klinike u Višegradskoj, rekavši da su svi bili divni prema njoj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.