Ulice Podgorice prvog dana 2019. godine utonule u mir i tišinu
Foto:Anadolija

Ulice Podgorice prvog dana 2019. godine utonule u mir i tišinu

Ulice Podgorice puste su prvog dana 2019. godine, nakon organizovanog dočeka koji je sinoć priređen na Trgu nezavisnosti.

Nakon što su brojni građani Podgorice i ostalih crnogorskih gradova posljednju noć 2018. ispratili na Trgu nezavisnosti, ulice glavnog grada Crne Gore danas su utonule u mir i tišinu. Prodavnice, kafići i restorani danas ne rade, izvještava Anadolija.

2019010123420982240362083Web

Puste ulice nakon dočeka, foto:AA

Novogodišnji program na trgu nastavlja se večeras, gdje će svi ljubitelji starogradske muzike biti u prilici da uživaju uz kvartet „Boro i prijatelji“, i muzički sastav iz Splita „Trio Gušt“. 

Na osnovu Zakona o državnim i drugim praznicima, Nova godina se u Crnoj Gori praznuje 1. i 2. januara. Prvi radni dan u 2019. godini biće četvrtak, 3. januar. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.