CG godinama destinacija najboljeg prazničnog provoda u regionu

Doček na trgovima

CG godinama destinacija najboljeg prazničnog provoda u regionu

Crna Gora je godinama destinacija najboljeg prazničnog provoda u regionu. Tako je bilo i ove godine, jer su na trgovima širom Crne Gore 31. decembra nastupile neke od najvećih muzičkih zvijezda regiona.

Gradovi na crnogorskom primorju Budva, Kotor, Tivat, Herceg Novi i Bar obezbijedili su značajna finansijska sredstva, kako bi 2019. godinu dočekali uz najveće muzičke zvijezde regiona.

Crnogorska metropola turizma Budva i ove godine je u centru domaće i regionalne javnosti kada je novogodišnji doček u pitanju. Na trgu ispred zidina Starog grada novogodišnji program je počeo 28. decembra.

Uz nastup Dina Merlina i spektakularan vatromet u ponoć, više od 20.000 Budvana i njihovih gostiju dočekalo je 2019. godinu na trgu kod Starog grada.
Muzički program počeo je u 21 čas nastupom budvanskog benda "Jack Lupino and Leftovers" posle koga je na binu izašao jedan od osnivača Parnog valjka, Jurica Padjen sa svojim bendom "Aerodrom".Zvijezda večeri sa kojom su Budvani i njihovi gosti ušli u Novu godinu bio je sarajevski pjevač Dino Merlin kome je to bio treći novogodišnji nastup u tom gradu.

Nastup je počeo pola časa prije ponoći pjesmom "Kad čovjek voli ženu" a najveće reakcije publike izazvali su hitovi "Sve je laž", "Kremen"...

Tačno u ponoć, zidine Starog grada obasjao je petominutni vatromet.Doček Nove godine na gradskom trgu protekao je bez incidenata.

Merlin je kazao da je Budva, jedna svjetska destinacija i da mu je čast što treći svira u Budvi za doček. Glavni gradski trg bio je ispunjen do poslednjeg mjesta.

Na Trgu nezavisnosti u Podgorici više stotina građana dočekalo je Novu godinu uz hitove Dejana Cukića i crnogorske grupe Perper.
2018123123420680540355602Web

Podgorica, foto:Anadolija

U Kotoru je novogodišnji program počeo 30. decembra. Zvijezde novogodišnje večeri bili su Damir Urban, Darko Rundek, Bombaj štampa i M.O.R.T.

U organizaciji Turističke organizacije i Opštine Herceg Novi, pripremljen je višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajima. Program je prilagođen različitim muzičkim ukusima, pa je 30. decembra nastupila splitska pop pjevačica Jelena Rozga, dok je 31. decembra nastupila beogradska rok grupa "Riblja čorba". Prvog dana 2019. godine nastupiće jedna od najvećih domaćih muzičkih zvijezda Sergej Ćetković.

U Tivtu zvijezda novogodišnje noći je bio Željko Joksimović, dok će 1. januara 2019. nastupiti Lepa Brena. U Baru, na gradskom trgu, 31. decembra je nastupio Sergej Ćetković.

IMG20181231232216

Foto:Radio Tivat

Kodex/Anadolija

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.