Bečić: Data riječ za nas ima snagu zakona i nema alternativu
Aleksa Bečić

Bečić: Data riječ za nas ima snagu zakona i nema alternativu

Nakon sjednice Glavnog odbora na kojoj je razmatrano pomenuto pitanje, kao i održanih konsultacija rukovodstva Partije, predsjednik Opštine Budva, Dragan Krapović, danas je podnio ostavku na funkciju Predsjednika Opštine Budva, čime su Demokrate u potpunosti ispoštovale koalicioni sporazum, saopštili su iz te partije.

"Iako su mnogi, krajnje nedobronamjerno, tvrdili tokom 2018. godine da će Bečić, Krapović i Demokrate prevariti u Budvi, iako su njihove tvrdnje išle i do toga da sam ušao u nezbor sa liderima Fronta, da bi stvorio osnovu da im ne ustupimo mjesto predsjednika Opštine Budva krajem godine, današnji dan je pokazao da su, kao i mnogo puta do sada, pogriješili", kazao je Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.

On je istakao da  kada Demokrate daju riječ, kada stave potpis i pruže ruku, možete ih probuditi u pola noći, možete ih podsjetiti za godinu, dvije ili deset, ništa se neće promijeniti.

"Data riječ za nas ima snagu zakona i nema alternativu. Zato nam građani vjeruju, zato svakim danom dobijamo sve veću i veću podršku. Naša podrška će uvijek biti tu, dok god se radi na principima na kojima smo oporavili Budvu i doveli je do sjajnih rezultata", navodi predsjednik Demokrata.

Bećić je rekao da su ponosni na rezultate koji su postignuti u Budvi zahvaljući Draganu Krapoviću i njegovom timu.

"Pokazalo se da  kada se kriminalno iskustvo zamijeni sa zdravom mladošću, imate i oporavak, i nadu, i vjeru, i uspjeh. Sreću za sve koji neće da kradu, otimaju i ruše. Umjesto riječi, blokada računa, dugovi, neisplaćene plate, krađa, kriminalna grupa, građevinska mafija, danas se Budva prepoznaje po riječima, finansijska konsolidacija, vraćeni dugovi, redovne plate, besplatni udžbenici za sve osnovce, novi vrtić, adaptirana škola, naknade za bebe, asfaltiranje, investicije, suficit", pojašnjava Bečić.

On je ocijenio da je Budva doživjela i finansijsku i moralnu renesansu. Dodajući da je Budva pokazala da je promjena vlasti ljekovita, a ne opasna po budućnost Crne Gore.

"Još jednom, svaku sreću i uspjeh kako na porodičnom, tako i na poslovnom planu,želim svim građanima Crne Gore i svim našim prijateljima u nastupajućoj 2019. godini", poručio je predsjednik Demokratske Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.