Zaposleni NLB Banke uljepšali novogodišnji dan pacijentima dječije bolnice
Foto: NLB Banka

Pored poklona mališanima izmamio osmjeh Djeda Mraz

Zaposleni NLB Banke uljepšali novogodišnji dan pacijentima dječije bolnice

Predstavnici NLB Banke danas su uručili poklone koje su zaposleni banke obezbijedili za djecu koja će novogodišnju noć provesti u dječijoj bolnici Kliničkog centra u Podgorici.

NLB Banka je organizovala internu akciju u kojoj je učestvovao veliki broj zaposlenih.

Zaposleni su obezbijedili poklone, koje su kasnije sami pakovali i ukrašavali za najmlađe koji će Novu godinu dočekati van svog doma, kazali su iz NLB Banke.

ZaposleniNLBBankeuljepalinovogodinjidanpacijentimadjeijebolnice2

Foto: NLB Banka

Jelena Vujović, generalna sekretarka NLB Banke je kazala “Sve sitne pažnje postaju velike, kada se daju od srca. Zaposleni NLB Banke su prepoznati kao kolektiv koji se vrlo rado odaziva ovakvim akcijama. Naše želje ovim mališanima su, prije svega, da im Nova godina povrati dobro zdravlje, ali i da im donese znanja, radosti i radoznalosti“.

ZaposleniNLBBankeuljepalinovogodinjidanpacijentimadjeijebolnice3

NLB Banka

Pored poklona koji su obradovali mališane, njihove osmijehe izmamio je Djeda mraz, koji je djeci uručio poklone i poželio dobro zdravlje, radost i bezbrižnu 2019. godinu.

NLB Banka sa velikim zadovoljstvom na ovaj način zaključuje 2018. godinu, kada je društveno odgovorno angažovanje zaposlenih u pitanju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.