Tata priredio svojoj ćerki briljantan poklon za praznike koji je oduševilo svijet (FOTO)
Foto: Ilustracija

Bravo za ovog tatu!

Tata priredio svojoj ćerki briljantan poklon za praznike koji je oduševilo svijet (FOTO)

Kada je shvatio da će njegova ćerka provesti praznike radeći, ovaj otac smislio je briljantan plan da sa njom provede praznike.

Niko ne voli da radi za Božić. Propuštate sjajnu hranu, druženje sa porodicom, a i sama činjenica da vi radite dok svi drugi odmaraju nikako ne pomaže. 

To je ove godine bio slučaj sa stjuardesom avio-kompanije Delta Aerlines koja koja je radila na šest letova tokom Badnje večeri i Božića. 

Ipak, njen tata koji je bio očajan zbog toga nije joj dozvolio da preskoči druženje sa porodicom, pa je tako kupio kartu za svih šest letova na kojima je radila njegova ćerka. 

Srećom, članovi porodica zaposlenih u ovoj avio-kompaniji imaju velike popuste na avio-karte, pa je tako pronašao idealan način da obraduje ćerku. 

“Najbolji Božić koji sam ikada imao“, napisao je ponosni tata na Fejsbuku, a njegova ćerka je, blago rečeno bila oduševljena. 

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.