Službenicima bjelopoljske policije zahvalnice za doprinos bezbjednosti grada
Foto: Opština Bijelo Polje

Smolović: Bijelo Polje jedan od najuspješnih gradova u CG po pitanju bezbjednosti

Službenicima bjelopoljske policije zahvalnice za doprinos bezbjednosti grada

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović uručio je danas zahvalnice za doprinos bezbjednosti grada i doprinos saradnji sa lokalnom samoupravom sužbenicima i starješinama Centra bezbjednosti Bijelo Polje i Granične policije.

Zahvalnice su dobili Velibor Rahović i Mervan Grbović pripadnici Granične policije i Srđan Perović i Alen Kajević pripadnici Centra bezbjednosti, saopšteno je iz bjelopoljske Opštine.

Smolović je zahvalnice za unaprjeđenje saradnje sa lokalnom samoupravom i unaprjeđenje bezbjednosti grada uručio Milošu Bulatoviću načelniku Centra bezbjednosti Bijelo Polje i Slaviši Greboviću načelniku Regionalnog centra granične policije.

On je policijskim službenicma i njihovim starješinama čestitao na uspješnom radu.

 "Na zajedničkom smo zadatku očuvanja bezbjednosti svih građana. Mislim da je Bijelo Polje jedan od najuspješnih gradova u Crnoj Gori kada je stanje opšte bezbjednosti u pitanju. To je sve zahvaljujući zalaganju policijskih pripadnika i straješina, ali i svih zaposlenih u nadležnim organima", ocijenio je Smolović.

Načelnik Centra bezbjednosti Bijelo Polje Miloš Bulatović kazao je da je saradnja sa lokalnom upravom i čitavom lokalnom zajednicom na zavidnom nivou.

"Bili smo posvećeni očuvanju i odražavanju javnog reda koji je na zavidnom nivou. Mi smo treća opština u Crnoj Gori i stabilno stanje bezbjednosti dodatno dobija na značaju. Trudićemo se da očuvamo postojeće dobro stanje i to stanje podignemo na još veći nivo u narednim godinama", istakao je Bulatović i zahvalio se predsjedniku Smoloviću na prijemu u priznanjima u svoje ime i u ime kolega.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.