Mladi i žene dali nemjerljiv doprinos u sprovođenju politike Bošnjačke stranke
Sastanak BS u Rožajama

Mladi i žene dali nemjerljiv doprinos u sprovođenju politike Bošnjačke stranke

Tokom vikenda u Rožajama i Petnjici održane su zajedničke sjednice Foruma mladih i Foruma žena Bošnjačke stranke iz ta dva opštinska odbora.

Kako je saopšteno iz Bošnjačke stranke, na sjednicama je analiziran minuli rad ova dva partijska organa u toku 2018. godine, te definisani dalji pravci djelovanja koji za cilj imaju kvalitetnu pripremu za naredne parlamentarne izbore.

Predstavnici mladih i žena iz ovih opštinskih odbora razgovarali su sa predsjednikom Foruma mladih BS Seadom Šahmanom i predsjednicom Foruma žena BS Kenanom Strujić.

Sjednicama su prisustvovali i predsjednici opštinskih odbora Rožaje i Petnjica, Rahman Husović i Adnan Muhović, kao i koordinatori za rad mladih i žena Mersudin Gredić i Asmir Pepić.

"Konstatovano je da su mladi i žene dali nemjerljiv doprinos u sprovođenju sveukupne politike Bošnjačke stranke, učestvujući u svim izbornim aktivnostima koje su održane u 2018. godini. Naredna godina će biti ispunjena dodatnom jačanju stranačke strukture mladih i žena", saopšteno je iz BS.

Forum mladih BS u Petnjici izabrao je Amara Muratovića, dipl.ing. poljoprivrede za novog predsjednika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.