Dragan Krapović podnio ostavku
Dragan Krapović

Dragan Krapović podnio ostavku

Dragan Krapović podnio je ostavku na mjesto predsjednika Opštine Budva što je ranije predviđeno sporazumom koalicije.

Kako je ranije predviđeno, njega će zamijeniti Marko Bato Carević iz Demokratskog fronta.

Kolegijum kod predsjednika Skupštine opštine Đurđija Vujovića zakazan je za 15 sati na kojem će se dogovoriti termin održavanja sjednice na kojoj će biti potvrđeno razrješenje Krapovića.

Nakon te sjednice zakazaće se nova na kojoj će biti izabran novi predsjednik budvanske opštine.

Kra­po­vić je obavljao funkciju pred­sjed­nika Op­šti­ne u pr­vom dvo­go­di­šnjem man­da­tu i to od decembra 2016. godine, a Ca­re­vić treba da bu­de na toj funk­ci­ji u dru­gom dvo­go­di­šnjem man­da­tu, odnosno, od januara 2019. godine.

Izvor:CdM

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.