Luštica Bay bajka za djecu u Kotoru
Sa dječijeg odjeljenja, foto: Luštica Bay Montenegro

Manifestacija "Od Božića do Božića"

Luštica Bay bajka za djecu u Kotoru

Uz podršku Luštice Bay, generalnog sponzora Novogodišnje bajke – dočeka za djecu Nove godine u Kotoru, cjelodnevna bajkovita manifestacija za najmlađe održava se danas, u prisustvu više od hiljadu posjetilaca koji uživaju u bogatom programu za mališane.

Organizatori, NVO Karampana i Turistička organizacija Kotor, priredili su do sada najmaštovitiji program za mališane iz Luštice Developmenta.

794fc4b6da2bdda2c382c85e45ca09f8

Foto: Luštica Bay Montenegro

"Djeda Mraz i vilenjak, njihovi brojni pratioci isporučili su na više adresa poklone i paketiće, i tradicionalno posjetili dječije odjeljenje Opšte bolnice u Kotoru i porodilište gdje su priredili predstavu i muzički program. Malim pacijentima podijeljeni su paketići sa igračkama i slatkišima koje su pripremile Mrazove pomoćnice u pakovanju paketića, službenice Turističke organizacije Kotor, i predstavnici Luštice Bay", kazali su iz kompanije.

SaDjeijegodjeljenja

Sa dječijeg odjeljenja, foto: Luštica Bay Montenegro

Kako su naveli, prethodno su, u jutarnjem periodu Djeda Mraz i Vilenjak napravili đir po kotorskim naseljima, i putem razglasa pozivali mališane i odrasle na doček “Čekajući Djeda Mraza” u 16 časova i super zabavu.

Manifestacija je održana u okviru projekta “Od Božića do Božića”, među čijim sponzorima je tradicionalno Luštica Bay.

Projekat je osmišljen sa ciljem da se očuva i njeguje tradicija, te osmisli posebna ponuda koja će pružiti specifičan ugođaj gostima u Kotoru.

Četvrtu godinu za redom, kompanija Luštica Development sponzor je programa manifestacije "Od Božića do Božića" koji se održava od 23. decembra do 8. januara.

Poseban naglasak kompanija svake godine stavlja na dio programa koji se odnosi na doček Dječje Nove godine, 30. decembra, čiji je i ovoga puta generalni sponzor.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.