Ženski tamburaški sastav „La banda“ nastupio sinoć u Tivtu u okviru Luštica Bay tambura night
La banda, foto: Luštica Bay Montenegro

Ženski tamburaški sastav „La banda“ nastupio sinoć u Tivtu u okviru Luštica Bay tambura night

Jedini ženski tamburaški sastav na ovim prostorima, „La banda“ nastupio je sinoć na rivi Pine u Tivtu, u okviru Luštica Bay tambura night, događaja koji je organizovan u sklopu novogodišnjeg programa Opštine Tivat i Turističke organizacije Tivat.

Brojni posjetioci uživali su u izvođenjima tamburaškog orkestra koji tamburu stavlja u moderan koncept.

„Luštica Bay je tradicionalno jedan od sponzora novogodišnjeg programa koji se u Tivtu ove godine organizuje od 26. decembra do 2. januara. Ovaj program je iz godine u godinu sve uspješniji  i sve duži, i zadovoljstvo nam je što smo među onima koji podržavaju ovu manifestaciju“, saopštila je Slavica Milić, marketing menadžer u Luštici Development.

Kompanija je, četvrtu godinu za redom, sponzor Dječije nove godine u Kotoru, koja se u saradnji sa TO Kotor i NVU Karampana organizuje i za mališane dječijeg odijeljenja Opšte bolnice Kotor.

IMG7881

La Banda, foto: Luštica Bay Montenegro

Na oko sedam miliona kvadratnih metara na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, kompanija Luštica Development razvija projekat Luštica Bay kao rezidencijalnu turističku destinaciju sa dvije marine, sedam hotela, različitom ponudom nekretnina, profesionalnim golf terenom, gradskim jezgrom i ostalim sadržajima neophodnim za život grada.

Ove godine u Luštici Bay su otvoreni prva faza marine sa 176 vezova, prvi ulatraluksuzni hotel – Čedi, te marina naselje sa oko 220 rezidencijalnih jedinica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.