Slobodanka se odrekla svoje djece preko novina: Da se isele iz mog domaćinstva!
Foto: Profimedia/printscreen

Daje se na znanje

Slobodanka se odrekla svoje djece preko novina: Da se isele iz mog domaćinstva!

Slobodanka Jovanović iz sela Smoljinac u Srbiji odlučila je da se preko medija odrekne svoje djece.

Ova žena je lupila šakom o sto i u novinama objavila izjavu od koje će se djeca šokirati. 

Surovo, rekli biste. Šta stoji iza cijele ove priče ne znamo, jer Slobodanka razloge nije do detalja opisala. No, iz navedenog, može se zaključiti da su se djeca baš ogriješila...

Sada je jasno i glasno stavila do znanja da Jovica i Nena više nisu njena djeca i da više nemaju šta da traže na njenom imanju.

"Izjavljujem da se odričem svoga sina Jovanović (Dragoslav) Jovice iz Smoljinca i svoje ćerke Jovanović (Dragoslav) Nene iz Požarevca zbog neprimjerenog, bezobzirnog i uvrjedljivog ponašanja prema meni, uništavanja i otuđenja moje imovine, sa nalogom da se isele iz mog domaćinstva u Smoljincu."

Oglas je objavljen u lokalnim požarevačkim novinama.

000img20181228wa0003830x0

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.