Albanska alternativa: Popović omogućio nastavak slavljenja Podgoričke skupštine
Albanska alternativa

Albanska alternativa: Popović omogućio nastavak slavljenja Podgoričke skupštine

Albanska alternativa je reagovala na saopštenje Liberalne partije, u kome je rečeno da njihov predsjednik Andrija Popović nije učestvovao u glasanju o povodom izmjena Zakona o javnom redu i miru u Skupštini, kazavši da nije ni podržao zakon, te da je tim činom "podržao da se Albanci i dalje kažnjavaju".

"Kombi partija, nazvana lažno Liberalna, nijednu istinu nije rekla u saopštenju. Kao prvo, zalutali i samoproglašeni liberal, Andrija Popović bio je u skupštinskoj sali, i nije podržao zakon! Tim činom, i iznesenim stavovima je podržao da se Albanci i dalje kažnjavanju. Takođe neglasanjem za izmjene zakona, koji je podržala i Vlada CG ostavio je mogućnost da partneri iz predizborne koalicije iz Budve, nastave da slave Podgoričku skupštinu", naveli su iz Albanske alternative.

Smatraju da LP "umjesto da se stidi svoje sramote, javlja se sa glupim saopštenjem".

"Gdje pokazujete i elementarno političko, a i pravno neznanje, da je naš predsjednik državni sekretar i poslanik. Od partije gdje je Andrija Popović predsjednik nijesmo ni više očekivali. A što se tiče izbora u Tuzima, naravno da se vidimo tamo, ako samostalno skupite 10 glasova u Malesiji, kandidovaćemo vas za opštinsku nagradu, za izuzetan rezultat", zaključuje se u reagovanju Albanske alternative.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.