Ivan Brajović

Novogodišnja čestitka predsjednika Skupštine Crne Gore Ivana Brajovića

"Građani moraju biti sigurni u Ustav i zakone, njihovu potpunu i neselektivnu primjenu"

Odlazeća 2018. za Skupštinu Crne Gore bila je izazovna, intenzivna i sa dobrim rezultatima. Bila je to godina u kojoj smo mnogo posla obavili, neke aktivnosti započeli i njihov nastavak slijedi, kazao je predsjednik Skupštine Vrne Gore Ivan Brajović u novogodišnjoj čestitki.

On je istakao da je dužnost poslanika da rade u korist svih građana, progresa i budućnosti  države.

"Tako smo u 2018. nakon uspješno završenih izbornih ciklusa intenzivirali politički dijalog u kojem svakodnevno polažemo ispit.Unaprijedili smo brojna zakonska rješenja u oblastima u interesu cjelokupnog društva. Za naš rad dobili smo još snažniju podršku međunarodnih institucija.Intenzivnim i sveobuhvatnim aktivnostima, hvatanjem u koštac sa izazovnim temama i događajima, stvorena je osnova za sve značajniju ulogu Parlamenta", kazao je Brajović.

Građanima je poručio da predstoji godina u kojoj nastavljaju sa radom za dobrobit cijelog društva.

"Crna Gora živi vrijednosti građanskog društva i slobodne države. Zato  građani moraju biti sigurni u Ustav i zakone, njihovu potpunu i neselektivnu primjenu. Radom na izbornom i drugom zakonodavstvu, kao i ostalim mehanizmima koji stoje na raspolaganju poslanicima, doprinijećemo stvaranju pogodnijeg ekonomskog i socijalnog ambijenta.

Jačaćemo saradnju sa svim državnim institiucijama, u okviru svojih nadležnosti ćemo pažljivo ćemo pratiti njihov rad i biti odgovoran korektiv. Nastojaćemo da unaprijedimo mnogo toga dobrog što je postignuto i što odlikuje Crnu Goru. Insistiraćemo na daljoj otvorenosti Skupštine prema Vama - građanima naše države.

U ime Skupštine Crne Gore želim Vam srećnu i uspješnu Novu 2019. godinu", zaključio je Brajović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.