Džikić više nije trener Budućnosti
Aleksandar Džikić

Džikić više nije trener Budućnosti

Aleksandar Džikić nije više trener KK Buducnost Volija, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

"U prethodnom periodu klub se suočio sa svim izazovima koje sa sobom nosi zahtjevno učešće u Euroligi, kao i regionalnoj ABA ligi. Imajući u vidu da je iza nas turbulentan period koji nisu pratili očekivani rezultati, ciklus promjena koji je započet dovođenjem novih igrača i ozbiljnog pojačanja ekipe je neminovno doveo do odluke o promjeni šefa stručnog štaba", naveli su iz KK Budućnost Voli.

Kako su kazali, Džikić je zaslužan za istorijski šampionski pehar i osvajanje ABA lige, učešće u Euroligi i brojne uspjehe kluba, sjajne rezultate i utakmice koje će će se dugo pamtiti.

"Mi u Upravnom odboru, kao i kompletan tim, naši navijači i cjelokupna crnogorska sportska javnost, razvili smo posebnu emociju prema treneru Džikiću. Osvojio je ne samo šampionsku titulu, već i simpatije publike, koja mu je to uvijek nedvosmisleno pokazivala", dodali su iz Kluba.

Oni su istakli da se zahvaljuju dosadašnjem treneru na predanom i profesionalnom radu i ostvarenim rezultatima i žele mu sreću i uspjeh u nastavku trenerske karijere.

"Hvala treneru Džikiću na veoma korektnoj saradnji i iskrenom trudu i nastojanjima da sa svojim timom ostvaruje rezultate dostojne dugogodišnje tradicije našeg kluba", poručili su iz Budućnosti.

Oni su naveli da će narednih dana donijeti odluku o novom treneru i o tome će obavjestiti javnost.

Budućnost Voli će u utakmici protiv Crvene Zvezde voditi pomoćni trener Đorđe Adžić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.