Drašković: Na kotorskoj političkoj pozornici- igrokaz
Vido Drašković

Drašković: Na kotorskoj političkoj pozornici- igrokaz

Na kotorskoj političkoj pozornici- igrokaz. Koja je razlika od najave pokretanja inicijative za razrješenje predsjednika Opštine do obezbjeđenja uslova za davanje ligitimiteta odlukama donijetih od njegove strane i uvođenja istih u legalne tokove? Odgovor znaju odbornici DPS –a čije predsjednik opštinskog odbora u nazad nekoliko dana najavio da će njihov odbornički klub pokrenuti inicijativu za smjenu predsjednika opštine, a nedolaskom na XVII sjednicu Skupštine Opštine obezbijedili su da Skupština potvrdi njegove odluke dajući im legitimitet i legalitet, kazao je Predsjednik OOLP Kotor Vido Drašković.

Drašković je ocijenio da su svojim nedolaskom odbornici DPS –a omogućili odbornicima SDP-a, jednom od konstituenata vladajuće koalicije, da ne daju saglasnost predsjednikovim odlukama, demostriraju svoju „dosljednost“ bez posljedica za koaliciju.

On je naveo da interesi zbliže i najljuće političke protivnike.

"Ako nije riječ o zajedničkim interesima kako objasniti činjenicu da je vlada luci Kotor dodijelila dvanaestogodišnju koncesiju kad je vodi menadžment ove opštinske vlasti, koja je opzicija na državnom nivou, a nijesu je dali kad je menadžment bio iz opštinske vlasti koja je bila i na državnom nivou, ako se zna da nije bilo u međuvremenu zakonskih promjena koji regulišu ovu materiju. Ne treba skrenuti s uma da se sve ovo radi u interesu naroda, kako kažu akteri kotorskog igrokaza", zaključio je Drašković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.