Mis Konga pobijedila na takmičenju pa se zamalo zapalila na sceni (VIDEO)
Foto:Screenshot

Mis Konga pobijedila na takmičenju pa se zamalo zapalila na sceni (VIDEO)

Dramatičan trenutak obilježio je finale takmičenja za mis Afrike. Naime, u momentu kada je mis Konga Dorkas Kasinde trebalo da preuzme krunu, njenu periku je zahvatio plamen od pirotehničkih sredstava.

Afričkoj ljepotici je čestitala pobjednica prošlogodišnjeg takmičenja Gaseangve Balopi iz Bocvane kada je varnica upala u njenu kosu i zapalila je. Uslijedili su užasnuti krici svih prisutnih, jer je djelovalo da bi djevojka mogla da izgori.

Pukim slučajem, ona nije pretrpjela povrede.

Kao pobjednica takmičenja, osvojila je 35.000 dolara i sportski automobil.

„Dobro sam. A moja kosa… I ona je dobro. Sada se dobro osjećam. Hvala vam!“, poručila je ona preko Tvitera.

Novosti

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.