Ivanović: Novi vlasnik Prve skinuo sa programa humanitarnu emisiju, najbolji dokaz da je moja odluka ispravna
Ivan Ivanović

Ivanović: Novi vlasnik Prve skinuo sa programa humanitarnu emisiju, najbolji dokaz da je moja odluka ispravna

Voditelj Ivan Ivanović objavio je na Tviter nalogu, da je novi vlasnik televizije Prva skinuo sa programa večerašnju humanitarnu epizodu emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Ivanović je na Tviteru napisao da je vlasnik TV Prva to učinio zbog toga što je nezadovoljan objašnjenjem njegovog odlaska sa te televizije.

"Ovo je najbolji dokaz da je moja odluka ispravna i da je mrak pao na nacionalne frekvencije", napisao je  Ivanović.

Dodao je da će "po ovome pamtiti prvi Kopernikusov dan na poslu".

Ivanović je ranije najavio da će poslednja emisija biti emitovana 28. decembra i da posle tog neće raditi jer "ne želi da predstavlja dekor za lažnu slobodu".

TV Prva se oglasila saopštenjem u kojem se navodi da neće emitovati poslednju epizodu emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

"Iako Prva televizija nema ugovor sa Ivanom Ivanovićem, samim tim ni obavezu da emituje poslednju epizodu emisije, mi smo to ipak željeli da uradimo, kako je prvobitno i najavljeno u programskom sadržaju. Ova kuća je time željela da na lijep način stavi tačku na dugogodišnju zajedničku saradnju, i da, kao i svake godine, nagradi svoje gledaoce za ukazano povjerenje. Međutim, pošto gospodin Ivanović nije ispoštovao humanitarnu svrhu ove novogodišnje emisije, i od svoje publike i Prve televizije se nije oprostio na način na koji dolikuje, ova, iako snimljena emisija, nažalost, neće biti emitovana", kaže se u saopštenju.

Rukovodstvo televizije, poručuju, neće više dozvoliti iznošenje niza neistina i ničim izazvanih uvreda u vezi sa radom i funkcionisanjem te kuće koja je, dodaju, sinonim, ne samo za profesionalizam, već i najbolje uslove rada za svoje zaposlene.

"Prva televizija je glavni finansijer svih formata koji se na njoj emituju, pa samim tim i emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ , i ima puno pravo da odluči šta će se na kraju naći u programskoj šemi. Kako je u svojoj poslednjoj emisiji gospodin Ivanović iznio neistine, uvrede i kritike na račun rada kuće u kojoj je izgradio svoju karijeru, Prva televizija je odlučila da takvo nedolično ponašanje sankcioniše.Novogodišnja epizoda emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ godinama unazad ima prvenstveno humanitarni cilj – da usreći svoje gledaoce, i pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Tako i ove godine, niko nije ostao uskraćen. Gledaoci su dobili novogodišnje poklone i proveli sjajno vrijeme u studiju Prve televizije. To je najvažnije i zato ostajemo u duhu pozitivnih, prazničih želja. Zatvaramo vrata već ispričanim pričama. Vrijeme je za nove početke. I zaista, želimo Ivanu Ivanoviću uspješnu novu priču", zaključili su sa Prve Tv.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.