Danijela Đurišić izašla iz zatvora, zahvalnost svima koji su pomogli da majka 8 djece praznike dočeka sa porodicom

Danijela Đurišić izašla iz zatvora, zahvalnost svima koji su pomogli da majka 8 djece praznike dočeka sa porodicom

Danijela Đurišić je napustila Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

Puštanje gospođe Đurišić, majke osmoro djece, na slobodu nije uslijedilo kao plod političke volje i zdravog razuma vladajuće partije već je, kako su naveli, ta partija pokrenula akciju prikupljanja novčanih sredstava, kako bi se se urgentno platila novčana kazna koja, usled neplaćanja, preinačena u petnaest dana zatvora.

"Među prvima se javila prijateljska organizacija Prave Crne Gore, humanitarna organizacija ''28. jun'' iz Čikaga, koja je pomogla u izmirivanju kazne", saopštili su iz te partije.

Generalni sekretar Prave Crne Gore, Vladislav Dajković je ovim povodom kazao da je žena koja se bori za svoju, a ne tuđu, imovinu, doživjela da je kao poslednjeg kriminalca strpaju u spuški zatvor – ni krivu, ni dužnu.

"Ponoviću da ovo nema veze sa politikom, već da se radi isključivo o nepoštovanju, ne samo vladavine prava, već i nepoštovanju običnog čovjeka koji se donkihotovski bori protiv razgoropađenog sistema. Na kraju, zahvaljujemo svim ljudima dobrog srca koji su učestvovali u akciji ''oslobađanja'' Danijele Đurišić, prije svega organizaciji '’28. jun'', ali i svima ostalima koji su doprinijeli da majka osmoro djece praznike dočeka sa svojom porodicom, a ne u zidinama spuškog zatvora. Narod Crne Gore je svojim velikim srcem i u ovom slučaju pokazao da ne zaslužuje ovakvu vlast.'' zaključio je Dajković

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.