Praznične fotografije: Edi Marfi pozirao s desetoro djece koje je dobio s pet žena(FOTO)
Edi Marfi

Praznične fotografije: Edi Marfi pozirao s desetoro djece koje je dobio s pet žena(FOTO)

Holivudski glumac Edi Marfi je početkom decembra dobio deseto dijete.

57-godišnji glumac pozirao je sa svojih desetoro djece za božićnu čestitku koju su objavili na društvenim mrežama.

Porodičnu fotografiju objavila je njegova kćerka Brija Marfi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Bria (@bria_murphy) дана

Glumac je poznat kao neko ko strogo čuva privatnost svoje porodice i rijetko se pojavljuje u javnosti sa djecom i sadašnjom djevojkom.

Pored fotografije na kojoj se nalazi cijela porodica, Edi je odvojeno pozirao sa kćerkama i sa najstarijom djecom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Bria (@bria_murphy) дана

Edi je trenutno u vezi sa australijskom manekenkom Pejdž Bačer s kojom ima dvogodišnju kćerku Izi Onu i jednomjesečnog dječaka.

Prije veze sa australijskom manekenkom, zvijezda filma Policajac sa Beverli Hilsa bio je u braku sa Nikol Marfi, sa kojom ima petoro djece- 28-godišnju Briju, 23-godišnju Šajne, 18-godišnju Zolu, 16-godišnju Belu i sina Milesa. Oni su se razveli 2006. godine, nakon 22 godine zajedničkog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Bria (@bria_murphy) дана

Edi ima 11-godišnju ćerku Angelu sa kontroverznom pjevačicom Mel B, i trojicu sinova. Erika je dobio sa tadašnjom djevojkom Paulet Meknili, a Kristijana iz veze sa Tamarom Hu.

 

 
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.