Policajke i policajci poklon paketićima obradovali mališane u Dječjoj bolnici(FOTO)
Foto: Uprava policije

Poželjeli im da što prije budu kući sa svojim porodicama

Policajke i policajci poklon paketićima obradovali mališane u Dječjoj bolnici(FOTO)

Delegacija Uprave policije je danas, povodom novogodišnjih praznika, posjetila djecu u Insitutu za bolesti djece (Dječjoj bolnici) u KCCG u Podgorici i uručila im poklon paketiće.

Poklon paketiće mališanima uručili su policajke i policajci u uniformama.

DSC0314

Policijska službenica Suzana Šekularac iz CB Podgorica je dala izjavu medijima i kazala da Uprava policije dugi niz godina organizuje ovakve i slične akcije, te da je policija ove godine odlučila da sredstva namijenjena kupovini novogodišnjih čestitiki iskoristi kako bi policajci poklon paketićima obradovali mališane koje će Novu godinu dočekati u bolnici.

DSC0297

Policajci i policajke su lično uručili djeci u Dječjoj bolnici 110 paketića i poželjeli im srećnu Novu godinu, brzo ozdravljenje i da što prije budu kući sa svojim porodicama, navodi se u saopštenju Uprave policije.

DSC0279

Delegaciju je predvodio savjetnik direktora Uprave policije Sead Frljučkić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.