Završena akcija
Završena ovogodišnja akcija

Završena akcija "Osmijehom oboji dom 2018.":Pomogli devet ugroženih porodica

Uređenjem doma još jedne samohrane majke i njene djece završena je ovogodišnja akcija „Osmijehom oboji dom 2018.“

U okviru akcije Boje i lakovi Kameleon u saradnji sa kompanijom Maxima iz Lučana pomogli su devet porodica koje su u stanju socijalne i materijalne potrebe, kao i udruženje roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju „Pružite nam šansu“.

Kameleon1

Pomoć koja je obezbijeđena sastojala se u adaptaciji domova i prostora za boravak.

„Kraj ove godine u Kameleonu obilježen je izuzetno lijepim stvarima na koje smo ponosni. Završili smo akciju pomoći ugroženima, učestvovali u ponovnom rađanju fudbalskog kluba Zabjelo, uz pomoć partnera ćemo podijeliti brojne nagrade našim kupcima, bili smo dio akcija pomoći uređenja školskih i predškolskih ustanova, i na kraju smo dobili nagradu Iskra za filantropiju. Godina za ponos, sreću, uspjeh i zadovoljstvo“ kazali su suvlasnici BM Kameleon Mirko Raičević i Boris Jovićević.

Osmijehomobojidom1

Akcija „Osmijehom oboji dom 2018.“ je nastavak istoimene koja je počela 2015. godine. Do sad je uspjela da pomogne ukupno četrdeset porodica, pojedinaca i udruženja kojima je pomoć bila neophodna.

Prijatelji akcije, jedna od regionalno najvećih kompanija koja proizvodi materijale za završne radove u građevinarstvu Maxima iz Lučana tri godine podržava akciju donirajući materijal.

„Mi smo ponosni što smo dio jedne uspješne društveno odgovorne priče kakva je „Osmijehom oboji dom“, ističe predstavnik kompanije Maxima za Crnu Goru Gojko Janić.

„Nagrade i priznanja koje je dobio Kameleon su priznanja i nama i sa ponosom ih prenosimo cijelom regionu“, dodao je Janić.

Završetkom i četvrtog ciklusa akcije nije završen projekat. Iz Kameleona ističu da namjeravaju da nastave sa akcijom i sledeće godine, a moguće i da je prošire.

„Mislimo da je projekat „Osmijehom oboji dom“ već uveliko premašio sva naša očekivanja i da će nastaviti da traje u još većem kapacitetu. Sad je to već priča koja ima društveni potencijal i krila, a koju će biti zadovoljstvo realizovati“, zaključili su Raičević i Jovićević.

Završetkom ove akcije, kako su istakli organizatori, već su počele pripreme za sledeću godinu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.