Tradicionalna posjeta Jugopetrola Institutu za dječije bolesti: Poklonili mališanima igračke
Foto: Jugopretol AD

Za osmijeh više

Tradicionalna posjeta Jugopetrola Institutu za dječije bolesti: Poklonili mališanima igračke

U susret praznicima, predstavnici kompanije Jugopetrol AD, EKO benzinskih stanica, tradicionalno su posjetili Institut za bolesti djece u Podgorici i uručili igračke mališanima, koji zbog liječenja trenutno borave u ovoj ustanovi.

„Svako dijete zaslužuje osmijeh, svaki dan, a posebno tokom praznika. Samim tim, Jugopetrol AD je želio doprinijeti da sva djeca uživaju u čaroliji novogodisnjih praznika “, istakli su iz ove kompanije.

foto27

Oni su dodali da će nastaviti sa aktivnostima i projektima koji se bave edukacijom i poboljšanjem uslova za razvoj djece.

foto34

Dr Radović Saša, direktor Instituta za bolesti djece zahvalio je kompaniji Jugopetrol AD na već tradicionalnoj posjeti i pažnji koju im posvećuju.

"Radost novogodišnjih praznika uz ovakvu podršku čini da boravak našim pacijentima bude lakši", kazao je Radović.

foto9

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.