Tramp pozvao Đukanovića, Gvozdenovića i Brajovića na Molitveni doručak
Donald Tramp

U Vašingtonu prvog četvrtka u februaru

Tramp pozvao Đukanovića, Gvozdenovića i Brajovića na Molitveni doručak

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, kao i predsjednik i potpredsjednik Skupštine Ivan Brajović i Branimir Gvozdenović dobili su poziv na Molitveni doručak, koji će se 67. put održati u Vašingtonu prvog četvrtka u februaru, piše Pobjeda.

Poziv je dobio i predsjednik opštine Herceg Novi Stevan Katić, a to je prvi put da je poziv stigao nekom od hercegnovskih predsjednika opštine. Informaciju su potvrdili iz novske uprave, na čijem je Katić čelu kao predstavnik Demokrata od juna 2017.

Pozive je dobilo još nekoliko predstavnika opozicionih partija na državnom nivou, a kako saznaje Pobjeda, između ostalih i Marko Carević DF koji bi trebalo da do kraja godine od Dragana Krapovića preuzme funkciju predsjednika opštine Budva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.