Strazbur: Lažna dojava o bombi na željezničkoj stanici
Strazbur, foto: Ilustracija

Putnici bili evakuisani

Strazbur: Lažna dojava o bombi na željezničkoj stanici

Željeznički saobraćaj u Strazburu bio je obustavljen skoro tri sata zbog lažne dojave o bombi na stanici, saopštila je večeras francuska policija.

Uprava željeznice je oko 18.00 sati  dobila poruku o navodnoj bombi na željezničkoj stanici u Strazburu gdje je odmah obustavljen saobraćaj.

Putnici su bili evakuisani nakratko iz stanice i vozova, ali je posle provjere koja je trajala nešto manje od tri sata, policija navela da je sve pod kontrolom i da je u pitanju lažna dojava.

U Strazburu je u nedavnom napadu naoružanog napadača stradalo pet i povređeno desetak osoba.

Policija je posle dva dana potrage ubila napadača Šerifa Šekata.

Beta/AFP

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.