TKDSCG: Proglašeni najbolji takmičari Crne Gore u 2018. godini
Foto: Tekvondo Akademac

TKDSCG: Proglašeni najbolji takmičari Crne Gore u 2018. godini

Danas su od strane Taekvondo Saveza Crne Gore (TKDSCG) proglašeni najbolji takmičari/ke Crne Gore u 2018.godini.

Među najboljim takmičarima/kama Crne Gore u 2018.godini se nalaze i takmičari Tekvondo Kluba Akademac.

IMG20181103131119

Foto: Tekvondo Akademac

Kako su kazali iz Tekvondo Kluba Dino Arifović je izabran za najboljeg kadeta Crne Gore u sportskoj/olimpijskoj borbi, dok je Sara Arifović izabrana za najbolju Juniorku Crne Gore u tehničkoj disciplini izvođenja formi.

SaraiDinoArifovicsatreneromZoranomNedicem

Sara i Dino Arifović sa trenerom Zoranom Nedićem

Dodaju da je uspjeh još veći imajući u vidu da je po sportskim rezultatima Akademac treći klub Crne Gore u 2018.godini i jedini iz Podgorice koji je imao najuspešnije takmičare/ke u obije sportsk discipline Tekvondo-a.

"Taskođe, obavještavamo Vas i da je u 2018.godini Akademac učestvovao na 7 takmičenja i osvojio ukupno 80 medalja, 24 zlatne, 22 srebrne i 34 bronzane, kao i 6 pehara.
Više smo nego zadovoljni ostvarenim rezultatima, koji su nam podsticaj za budući rad", naveli su iz kluba.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.