Smolović poručio: Prioritet redovnost zarada i efikasnost lokalne uprave
Foto: Opština BP

Smolović poručio: Prioritet redovnost zarada i efikasnost lokalne uprave

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović održao je sastanak sa zaposlenim u lokalnoj upravi i poručio da je isplata zarada i efikasnost lokalne uprave prioritet u njegovom radu.

"Lokalna uprava  je ostvarila značajne uštede, što će nastaviti i u narednom periodu kroz racionalizaciju svih suvišnih troškova kao bi ta sredstva uložili u nešto korisnije. Od radnika očekujem naporan i savjestan rad jer moramo biti pravi servis građana", kazao je Smolović.

Smolović je zaposlene detaljno upoznao sa svim aktivnostima lokalne uprave na kapitalnim i razvojnim projektima, naveli su iz opštine Bijelo Polje.

Predsjednik je zaposelenima čestitao Novu 2019. godinu i poželio uspjeh na ličnom i profesionalnom planu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.