Demokrate Cetinje: Nije održana sjednica Odbora za finansije zbog nedostatka kvoruma
Demokrate Cetinje

Demokrate Cetinje: Nije održana sjednica Odbora za finansije zbog nedostatka kvoruma

Sinoć nije održana sjednica Odbora za finansije zbog nedostatka kvoruma. Predstavnici DPS-a su, vrlo uznemireni i nervozni zbog nedolaska dr Ivanovića, iznosili opaske kako on zbog ličnih interesa blokira rad Odbora i da ga treba zamijeniti, a čule su se i ideje o prilagođavanju Poslovnika ukoliko budu morali da donesu Odluku o privremenom finansiranju, kazali su iz Kluba odbornika Demokrata Prijestonice.

"Od predsjednika Kluba odbornika Demokrata, tražili su da, umjesto Ivanovića, obezbijedi prisustvo odbornice Demokrata - Ivane Vujović, sa ponudom da će, ako Demokrate dođu i pomognu da se sjednica završi, podržati predloge odluka Demokrata, a da ako Demokrate ne dođu, neće podržati povećanje naknada za novorođenčad, što su Demokrate tražile. Ta ponuda je, naravno, kategorično odbijena. Klub odbornika Demokrata ostao je zatečen ovakvim ponudama i ucjenama, naročito zbog toga što su u pitanju djeca", naveli su iz Demokratske Crne Gore.

Oni su kazali da će odluka o povećanju naknada za novorođenčad biti svakako usvojena, u interesu svih, kad god da se održi sjednica, ako DPS-u do ovog grada bude stalo bar malo više nego do vlasti.

"A što se tiče Demokrata, oni mogu zaboraviti na bilo kakve aranžmane i ponude. Sa Demokratama trgovine nema", poručuju iz Kluba Demokrata Prijestonice.

Oni su takođe dodali, da će nakon današnjeg odlaganja i četvrte sjednice Odbora za finansije, propasti pokušaj održavanja i pete Sjednice Odbora za finansije, koja je bila zakazana za danas. 

"Osim nezadovoljstva oko raspodjele fotelja, opšte je poznato da unutar samog DPS-a postoji struja koja je protiv gradonačelnika Kašćelana i koja zagovara njegovu smjenu.
Eto kako se vlada Cetinjem, politička trgovina je na prvom mjestu. Malo je reći - sramno! Ostaje da se vidi da li će u naredna tri dana odbornik dr Ivanović ostati pri svom stavu ili će ipak popustiti i opet spasavati DPS, bilo dolaskom na sjednicu Odbora, bilo podnošenjem ostavke", zaklučuju iz Kluba Demokrat.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.