Kompanija Voli donirala Opštoj bolnici Bar 60 hiljada eura
Tomanović, Hrapović i Bokan

„Ulaganje u osnovne temelje na kojima se gradi prosperitet države"

Kompanija Voli donirala Opštoj bolnici Bar 60 hiljada eura

Ministar zdravlja dr Kenan Hrapović bio je domaćin potpisivanja Ugovora o donaciji vrijedne 60 hiljada eura između direktora kompanije Voli Dragana Bokana i direktora bolnice Bar dr Dragoslava Tomanovića, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Hrapović je zahvalio Bokanu i kompaniji Voli, kao osvjedočenom prijatelju zdravstvenog sistema.

„Kao društveno odgovorna kompanija, vi ste svjesni da ovakvim i sličnim donacijama, kojih je i u prethodnom periodu bio značajan broj, pomažete svim našim građanima, i učestvujete sa nama u ostvarivanju zajedničkog cilja, a to je kvalitetna zdravstvena zaštita za naše građane“, istakao je Hrapović.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva zdravlja, kompanija Voli slijedeći svoju tradiciju, svake godine donira sredstva zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori.

potpisivanjeugovoraskompanijomVOLI2

Direktor kompanije Voli, Dragan Bokan kazao je da Donaciju upućuju sa posebnim zadovoljstvom i željom da doprinesu poboljšanju kvaliteta medicinskih usluga u barskoj opštini, "ali da na ovaj način žele da podstaknu ostale uspješne firme da kroz svoju društvenu odgovornost daju svoj doprinos sve boljem i naprednijem funkcionisanju zdravstvenog sistema u Crnoj Gori".

„Ulaganje u zdravstvo je ulaganje u osnovne temelje na kojima se gradi prosperitet države. U cilju podizanja nivoa zdravstvene zaštite stanovnika barske opštine, kao ozbiljna i značajna podrška lokalnoj zajednici, a na osnovu prioritetnih potreba bolnice, finansirali smo radove na adaptaciji i renoviranju operacionog bloka u iznosu od 26.300 eura.Pored toga, finansirali smo nabavku specijalnog medicinskog aparata za potrebe operacionog bloka u iznosu od 33.150 eura“, rekao je Bokan.

Direktor bolnice Bar, Dragoslav Tomanović, ističe da ovo nije prva donacija kompanije Voli bolnici u Baru.

„U ime pacijenata i zaposlenih u bolnici Bar, izražavam veliku zahvalnost kompaniji Voli, odnosno gospodinu Draganu Bokanu na velikodušnoj donaciji. Ovom donacijom je značajno renoviran operacioni blok i bolnica je dobila najsavremeniji elektrohiruški ultrazvučni operacioni nož- ligašur, koji se koristi i u otvorenoj i laparoskopskoj hirurgiji“, objasnio je Tomanović.

Bezbjednost pacijenata će biti veća a vrijeme trajanja operacije značajno skraćeno.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.