Podgoričan priznao da je tukao djevojke, tvrdi da ga je jedna vrijeđala
Foto:Screenshot

"Pao mu mrak na oči"

Podgoričan priznao da je tukao djevojke, tvrdi da ga je jedna vrijeđala

Optuženi Miomir Radunović, koji se tereti za nasliničko ponašenje počinjeno početkom novembra, na način što je fizički nasrnuo na djevojke D.R. (22) i T.P. (22) u objektu brze hrane u Podgorici, juče je priznao izvršenje krivičnog djela.

On je, pred sudijom podgoričkog Osnovnog suda Radem Ćetkovićem, naveo da je to učinio revoltiran ponašanjem jedne od njih dvije, pišu Dnevne novine.

Optuženi je ostao pri iskazu datom kod tužioca, gdje je naveo da je 2. novembra sjedio sa poznanicima u kafiću u zgradi Lepe Kate u Podgorici, te da su popili i potom pošli da nešto pojedu u blizini Sahat Kule.

Dodao je da je bio u pripitom stanju i da je na ulazu u objekat brze hrane ramenom zakačio neku djevojku kada mu se ona, kako tvrdi, obratila riječima "gdje gledaš, majmune stari".

Prema riječima optuženog, ona je nastavila sa vrijeđanjem, a on je izašao napolje sa drugovima.

"Nastavila je da me vrijeđa, ja sam je upozorio da to ne radi. Na kraju je prišla i pljunula me kroz prozor objekta. Meni je tada pao mrak na oči, ušao sam u objekat i pesnicom u predjelu glave udario ovu djevojku što me pljunula”, naveo je optuženi Radulović dodajući da je i njenu drugaricu potom udario, koliko se sjeća nogom.

On se izvinio izvinjenje djevojci koju je udario nogom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.