Savjeti koji će vam pomoći da ove godine uštedite novac na novogodišnjim poklonima
Foto: Ilustracija

Nova godina sve bliža

Savjeti koji će vam pomoći da ove godine uštedite novac na novogodišnjim poklonima

Kako je Nova godina sve bliža, euforija oko poklona se povećava. Evo nekih savjeta koji će vam pomoći da ove godine uštedite novac na novogodišnjim poklonima.

1. Kupujte van sezone 

Sve je duplo skuplje kada kupujete baš pred Novu godinu. Imajte to na umu i počnite mnogo ranije da kupujete poklone. 

2. Poklonite poklon 

Ukoliko vam se ne dopada poklon koji ste dobili za prošlu Novu godinu, sačuvajte ga i poklonite nekom drugom. Samo vodite računa od koga ste šta dobili i kome šta poklanjate. 

3. Lično napravljeni pokloni 

Pokloni koje sami napravite su zaparavo i najbolji. Naročito su dobri za učiteljice, bake i deke i širu familiju. 

4. Porodični poklon 

Umjesto da za svakog člana porodice kupujete po jedan poklon, kupite jedan za cijelu porodicu. To može da bude neki porodični film ili vaučer za restoran. 

5. Izostavite odrasle 

Nemojte da vam bude neprijatno što ne kupujete poklone prijateljima ili rođacima nego samo njihovoj djeci. I oni vjerovatno razmišljaju na isti način.

Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.